Medlemshälsning

Hej alla medlemmar!

Äntligen kommer våren, även om den stundvis kantas med snö och ruskväder så kämpar snödroppar och krokus tappert fram. Hoppet att få återgå till det normala är stort, i takt med att vaccineringen nu är igång. Tyvärr verkar pandemin dock rulla på utan några större förändringar åt något håll.

Digitala möten har blivit normen, OCE mötet avklarades förra veckan på några timmar! 

Den nya ortoptist utbildningen planeras för fullt. I höst ser vi fram emot att välkomna 20st studenter. En handledarkurs går av stapeln vid två tillfällen i Maj, som sker digitalt via zoom.

Planering av möten är fortfarande svårt. I år är det tänkt att det Europeiska diplomet ska lanseras, och tanken var att ha kombinationsmöte ihop med OCE och SOA. Ett årsmöte måste genomföras i år, och vi tittar på datum i höst som är lämpliga att synka. Dessvärre lär även detta möte bli digitalt.

Löneenkäten har skickats ut till alla medlemmar, samt en påminnelse. Trots denna insats har vi enbart fått in en svarsrespons på 60% . Styrelsen kommer nu att sammanställa denna, och resultaten kommer att finnas tillgängliga på interna sidor.

Ni har väl inte missat vår nylanserade hemsida? Ny plattform, ny design!

Ta väl hand om er!

Hälsningar från Ordförande

ESA-ISA 23-25 april 2021