Medlemshälsning 2022

Bästa medlemmar!
Vi i styrelsen säger tack – till alla er som deltog i det nationella ortoptistmötet i Mölndal den 11 november. Vilket gäng! Fantastiska föreläsare, utställare, deltagare och mat. Det var verkligen på tiden att träffas igen. Extra roligt att se och välkomna så många av våra nya ortoptistkollegor som blev klara i år. Det är verkligen viktigt att träffas ”på riktigt” och utbyta kunskap och erfarenheter.

Åhörarkopior från Myopiföreläsningen av Pelsin Demir och Amblyopiföreläsningen av Anne Bjärre ligger nu på våra interna sidor under Kongresser.

Idag kom den första snön till Göteborg, och det börjar bli dags att varva ner och avsluta detta år.
Vi i styrelsen ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar. Vill påminna er om att skicka in patientinformation om man har tillgång till detta på sin klinik. Vi kommer att sammanställa allt inskickat material till enhetlig information som kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida på sikt. Målsättningen är att göra vår hemsida mer levande och användbar för både medlemmar, patienter och andra professioner. Vi behöver profilera vår profession och hålla vår hemsida aktiv. Ett diskussionsforum för medlemmarna vore också bra. Hör gärna av er till oss med era idéer! 
Glöm inte att betala medlemsavgiften i januari, om någon bytt adress så meddela detta till medlemsansvarig i december så att ni inte missar några viktiga utskick.
Önskar er alla en underbar ledighet över helgerna och ett Gott Nytt 2023!
 
Hälsningar från Ordförande, Sara Flodin

Inbjudan